zondag 8 februari 2015

Hij is bij Jezus geweest

Ik hoorde het waargebeurde verhaal van een voorganger die gevraagd werd een demon uit een jongeman te drijven. Dit op verzoek van de ouders van deze jongen die nog een tiener was. De voorganger wandelde wat nonchalant naar binnen en het was onvoorstelbaar! Deze jongen was echt bezeten van demonen! De jongen manifesteerde en er sprak een vreselijke stem door hem heen. Echt bezeten dus!

De voorganger begon te bidden en de demon te bestraffen in de naam van Jezus. Maar toen gebeurde er iets bizars! De demon begon deze voorganger uit te lachen en zei, jij bent te vol, jij bent te vol! Je hebt niet gevast! Je hebt geen autoriteit over mij!

De voorganger wist dat wat deze demon zei de waarheid was. Hij ging weg, want hij besefte dat hij niets kon doen. Hij vertelde de ouders dat hij over 3 dagen terug zou komen! U raad het al. Hij bad en vaste 3 dagen en hij kwam terug naar het huis. De jongen zat weer op zijn kamer en wist van niets. De ouders vertelde de jongen dat de voorganger er weer was en op het moment dat hij de deur opende en de kamer binnenkwam begon de demon te schreeuwen... O nee, Hij is bij Jezus geweest, Hij is bij Jezus geweest! Drijf ons niet uit! De jongen werd vervolgens bevrijd en gaf zijn leven aan Jezus! Glory aan God!

Jezus zegt niet voor niets in Matteüs 17:21: Maar dit geslacht vaart niet uit dan door bidden en vasten. Velen bidden zonder te vasten en dat is jammer, want bidden en vasten is Gods discipline duo! Bidden én vasten brengt iets extra’s in beweging. Het is een bijbels principe wat altijd werkt! Waarom? Omdat Jezus het zegt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.