vrijdag 9 januari 2015

De naam van Jezus

Ik heb een keer een lezing gezien van Bill Schnoebelen. Deze man wilde al vanaf zijn 5e jaar priester worden in de katholieke kerk. Hij wilde ook zo veel mogelijk op Jezus lijken en over het water kunnen lopen en hij wilde ook water in wijn kunnen veranderen. Iemand vertelde hem dat hij dan het occulte moest gaan bestuderen, omdat Jezus dat ook gedaan zou hebben. 




Hier zien we hoe de duivel onmiddellijk in actie komt als iemand iets voor God wil betekenen Bill Schnoebelen kwam door deze misleiding van satan in aanraking met wicca en werd heks.

Hij wist 175 mensen voor het wicca te winnen en vertelde dat hij op een ochtend wakker werd en dacht: 'ik wil bloed drinken' Hij ging de satansbijbel bestuderen en werd lid van de satanskerk en werd uiteindelijk een satanische priester in plaats van een katholieke priester en verkocht letterlijk zijn ziel aan de duivel! 

Bill Schnoebelen vertelde: 'Je ziel aan de duivel verkopen betekent dat je 7 jaar lang alles krijgt wat je wilt. Succes, geld, vrouwen, drugs en levensgevaarlijke duivelse occulte krachten'. Als tegenprestatie zou hij na die 7 jaar vermoord worden om naar de hel te gaan. Maar als hij deze 7 jaar goed zijn best zou doen dan zouden deze 7 jaar nog verlengt kunnen worden. Wat een nachtmerrie!

Dit is nu een goed voorbeeld van hoe satan werkt. Hij geeft je alles waar je vlees naar verlangt. Hij laat je steeds dieper en dieper in het kwaad gaan, om je uiteindelijk te vernietigen! Gelukkig kwam er een verandering in het leven van deze bijzondere man. God greep in doordat een vrouw voor hem was gaan bidden. Hij kwam daar achter doordat hij een cheque had uitgeschreven aan de satanskerk die terugkwam. Op deze cheque stond iets geschreven wat zijn leven veranderde! Er stond: 'Wij bidden voor u! In de naam van Jezus'!

Moet u zich eens voorstellen. Hij was een hoge priester in het satanisme, hij was meer dan 10 jaar heks geweest. Hij wist 175 mensen in het wicca te verleiden, maar doordat één vrouw voor hem ging bidden, in DE NAAM VAN JEZUS, verloor hij in een paar dagen al zijn krachten, hij verloor zijn baan, zijn vrouw werd ziek en zijn hele occulte leven in duigen en nu predikt hij Jezus! 

ER IS KRACHT IN GEBED EN ER IS KRACHT IN DE NAAM VAN JEZUS!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.